Amica Apartments

Apartmán Mountain View

Štôla, Slovensko

Niečo o našich zariadeniach

Naše ubytovacie zariadenia sú umiestnené na úpätí kopcov v pohorí Vysoké Tatry v malebnej dedinke Štôla na Slovensku na území Tatranského národného parku. “Mountain View” je moderný , priestorný apartmán, ktorý podstúpil nedávnu renováciu. Apartmán ponúka slnečné priestory a pestré ubytovanie so samoobslužnou prípravou stravy, zaujímavý je úhľadný balkón, plazmový televízny prijímač, plne vybavená kuchyňa a priestorná kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom. Výhodná poloha, vynikajúce dopravné spojenie sú perfektným výberom pre cestovateľov, ktorí majú radi turistiku.

“Úžasný dovolenkový apartmán s balkónovým výhľadom, ktorý vám vyráža dych”

Je dostupný počas celého roka, takže , či pôjdete na lyžovačku, alebo na vysnívaný letný únik z bežného života, zarezervujte si apartmán Mountain View už dnes.

Zistite si dostupnosť a rezervujte teraz!

Povinné informácie



Reserve of 1 available accommodations.

Apartmán Mountain View is available for selected dates.

Plné vybavenie

Tento apartmán je vybavený balkónom, televízorom s plochou obrazovkou, dostatočne zariadenou kuchyňou a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, manželskou posteľou, dvomi ďalšími posteľami a pohodlným rozkladacím gaučom.

0002.jpg

Výhodná oblasť

Tatranská Lomnica je vzdialená od apartmánu 18,5 km, mesto Vysoké Tatry je od zariadenia vzdialené 12 km. Najbližšie letisko je v meste Poprad – Tatry, približne 13 km od apartmánu.

Úchvatné výhľady

Apartmán “Mountain View” poskytuje jeden z úžasných pohľadov na panorámu Vysokých Tatier, ktorý bol podnetom na pomenovanie nášho apartmánu.

FAQ's

Najčastejšie otázky a odpovede

Pri apartmáne je bezplatné parkovisko, ktoré je nielen pre ubytovaných hostí. Ďalšie informácie sú prístupné v knihe hostí pri nástupe.

Bohužiaľ, v apartmáne Mountain View nie je povolené mať domáce zvieratká.

Najbližšie je letisko Poprad – Tatry, ktoré je vzdialené 13 km od apartmánu.

Hostia sa môžu ubytovať medzi 15. 00. a 21. 00. hodinou. Čas odchodu je v rozsahu od 07. 00. do 10. 00. hodiny dopoludnia. Ľutujeme, ale nemôžeme poskytnúť hosťom čas príchodu a odchodu mimo tejto doby z dôvodu opatrení v oblasti obsadenia budovy. Prosíme, vezmite tento fakt do úvahy, keď budete plánovať čas svojho príchodu a odchodu. Prosíme, vezmite tento fakt do úvahy, keď budete plánovať čas svojho príchodu a odchodu.

Ľutujeme, ale z dôvodu obmedzených kapacít budovy nemôžeme akceptovať hromadné akcie v apartmáne Mountain View.

Apartmán Mountain View ma kapacitu najviac šesť osôb. K dispozícii je spálňa s manželskou posteľou, ďalšia spálňa, kde sa nachádzajú dve oddelené postele s možnosťou prístelky a obývačka s rozkladacím gaučom pre jednu osobu. K dispozícii je spálňa s manželskou posteľou, ďalšia spálňa, kde sa nachádzajú dve oddelené postele a  obývačka s gaučom. 

Žiaľbohu, fajčenie nepovoľujeme v žiadnych priestoroch, ani na balkóne.

Pri prenájme apartmánu je potrebné uhradiť plnú výšku ceny za pobyt a to najneskôr do 24 hodín od potvrdenia objednávky. V opačnom prípade pobyt nebude rezervovaný. Pri zrušení ubytovania 30 a viac dní pred nástupom vraciame 100 % uhradenej ceny za pobyt. Pri zrušení ubytovania 29 – 7 dní pred nástupom účtujeme storno poplatok vo výške 50 % z ceny za ubytovanie. Pri zrušení ubytovania 6 a menej dní pred nástupom na pobyt účtujeme storno poplatok je 100% z celkovej ceny pobytu.

0 %
Spokojní návštevníci.
5/5

"Hladký priebeh registrácie, pohodlný a dobre vybavený apartmán, ideálny pre rodinný víkendový výlet."

Pavlína, Slovensko

"Všetko bolo perfektné. Byt sa nachádza 10 minút jazdy autom od Vysokých Tatier (15 minút od Štrbského Plesa, 20 minút od Tatranskej Lomnice - ideálny pre lyžiarov). Kuchyňa je dobre vybavená, kúpeľňa je čistá, všetko je nové. Všeobecne je to ideálne miesto pre 4-6 osôb. Majiteľ je veľmi priateľský."

Lukáš, Slovensko

"Apartmán - vše nové, funkční, sprchový kout krásně velký, postele a peřiny výborné, opravdu vše skvělé, paráda. Opravdu všem doporučujeme!"

Tomáš, Česká Republika

"Nadstandardní ubytováni - vše nové, čisté a plně vybavené. Postele velmi pohodlné, velký sprch. kout. Tichá lokalita k odpočinku s výhledem na Tatry. Správkyně velmi příjemná a ochotná."

Marek, Česká Republika

Obľúbené miestne zaujímavosti

Okrem pôvabných kopcov a horských potôčikov tu každý objaví zo Slovenska niečo vhodné pre seba. Prichádzajúcim turistom, ktorí chcú objavovať obdivuhodné miesta, sa môže Slovensko pochváliť gotickými zrúcaninami a rušným nočným životom. Už dnes si zajednajte úžasnú dovolenkovú destináciu obklopenú nádherným pohorím Vysokých Tatier.